Service og værksted

 

Velkommen til dit service værksted. 

Du kan trygt overlade din maskine til os, vores serviceværksted har mange års erfaring med reparationer af slush ice, vandkøler, soft ice maskiner m.m. 

På vores værksted vil du blive mødt af en af vores servicerådgivere, der igennem uddannelse har en indgåede forståelse for alt teknisk, og derfor vil kunne rådgive dig omkring de problemstilinger der er med netop din maskine. 

Bag servicerådgiveren arbejder vores højt uddannede montører, der har gennemgået de seneste uddannelser, og derfor har eksspatisen til anvendelse af det avancerede tekniske udstyr, som i dag er nødvendigt for at give din maskine den optimale behandling.

Et serviceeftersyn på din maskine er ikke bare et eftersyn. Du skal kunne være helt sikker på at alle elektroniske og mekaniske opdateringer bliver foretaget og foretaget korrekt, dette har stor betydning for drift sikkerheden, for husk på, kun du ved, hvad det koster dig, at din maskine ikke kan servere til dine kunder.

Vi tilbyder også et besøg af service montør på din adresse til eftersyn og reparationer af maskiner.

Uanset hvordan du vælger at tilrettelægge dit værkstedsbesøg eller besøg af en montør, glæder vi os meget til at give dig en god oplevelse! Kom i kontakt med din servicerådgiver på linket her Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.